Deelnemersbijeenkomst CPOE

Op 9 maart organiseert het CPOE een nieuwe deelnemersbijeenkomst. We willen hierbij verder stilstaan bij wat er besproken is op de Conferentie te Cluj in oktober 2017. We willen samen graag de ‘veranderagenda’ verder invullen en kijken wat er moet gebeuren om de waardevolle lessen over versterken van eigenaarschap voor Oost-Europese organisaties, kerken en mensen in praktijk te brengen. Om dit te structureren zullen we uiteengaan in groepen in de middag waarbij we zullen nadenken over 4 thema’s die aanbod zijn gekomen tijdens de vorige conferentie.

Daarnaast zal er een huishoudelijk deel zijn waarbij veranderingen binnen het CPOE worden besproken. Er staan een aantal ingrijpende veranderingen en voorstellen op de agenda om het CPOE ook naar een volgend stadium te helpen.

Programma
13.00                                    Inloop
13.15                                    Opening

  • Nieuwe structuur en veranderingen bij Prisma/CPOE
  • Roadshow en discussie – eigenaarschap, wat doen we er mee?
  • Introductie en discussie veranderagenda en vier thema’s

15.00-15.15                        Pauze

  • Verder bespreken/workshop over de vier thema
  • Afsluiting van de dag

17.00-17.30                        Borrel

De deelnemersbijeenkomst is gratis voor deelnemers aan het CPOE, voor externen en geïnteresseerden vragen wij een kleine bijdrage van 15 euro per organisatie (max. 2 deelnemers) voor de gemaakte kosten.

Aangezien er problemen waren met het aanmeldformulier kan aanmelden nu door uw naam (en die van eventuele anderen van uw organisatie) en de naam van uw organisatie door te geven aan: administratie@cpoe.nl.

[ssba]
Datum: 09-03-2018
Locatie: Protestants Landelijk Dienstencentrum Utrecht

Overige agendapunten