Van de HOEd en de rand

D.V. vrijdag 29 september in de avond zal er een gezellige avond zijn voor jongeren die meer over HOE willen weten of hun talenten in willen zetten voor Oost-Europa. Wil jij ons helpen? En een gezellige avond hebben? Kom ook!

Wedstrijd
Maak naar aanleiding van/tijdens je reis een creatieve presentatie van (het werk van) HOE, het project dat je bezocht hebt of HOEliday. Hoe zou jij anderen interesseren voor HOE(liday)?

Doel
Creatief bezig zijn en nieuwe vormen vinden om ons werk te presenteren.

Vorm*
Thema: ‘Samen leren’.

– Filmpje (bv. een vlog) van maximaal 5 minuten (komt mogelijk op YouTube van St.HOE)
– Een fotoreportage van 5-10 foto’s. We letten hierbij op de punten die in de deelnemersmail hebben gestaan. (Voor Engelse instructies: https://ilovefunnythings.wordpress.com/2017/01/02/nine-rules-for-taking-the-perfect-photograph/ ).
Let op: respecteer de grenzen van mensen. Vraag in principe altijd of je een foto mag maken. Emotie is belangrijk, maar probeer het ‘positieve/hoopvolle’ emotie te laten zijn.
– Schrijf een column van 1 tot 3 delen, elk maximaal 350 woorden. (Komt mogelijk op social media of website)
– Schrijf een sfeerverhaal van maximaal 500 woorden. (Komt mogelijk in H-magazine)
– Een andere creatieve vorm die ingezet kan worden om HOE te presenteren.

* Door mee te doen, stem je ermee in dat jouw creatie/foto’s gebruikt kan/kunnen worden door Stichting HOE t.b.v. communicatie/fondsenwerving.

Prijs

  1. Win €100,-! (Als je het met een groepje hebt gemaakt, krijgt de groep €100,-)
  2. Diner voor 2, maandagavond 30 oktober in Barneveld
  3. Goodie bag HOE.

Jury
De jongerencommissie van HOE zal de jury vormen en de creatieve uitspattingen beoordelen op originaliteit, bruikbaarheid voor de stichting (vorm en inhoud) en kwaliteit van de prestatie (bv. bij de foto’s gebaseerd op genoemde criteria). En uiteraard wordt gelet op de invulling van het thema ‘Samen leren’.

Winnaar
Op de avond van De HOEd en de rand zal alles gepresenteerd worden en wordt een winnaar gekozen. Tegelijkertijd hebben we dan hopelijk allemaal een impressie van het werk van HOE. Zonodig kort aanvullen/samenvatten wat we doen, zodat het helder is.

Stuur alles wel van tevoren digitaal al op (evt een foto van het kunstwerk), zodat het al bekeken kan worden. Het eigenlijke werk neem je zelf mee op de 29e september.

Aanmelden voor deze avond? Klik hier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Datum: 29-09-2017
Locatie: HOE-kantoor, Wattstraat 2, Barneveld
Aanvang: 17:00 - 21:00 uur

Overige agendapunten

12 oktober 2017

Het Christelijk Platform Oost-Europa organiseert, samen met partnerorganisaties in Oost-Europa, een internationale conferentie over de toekomst en samenwerking in ontwikkeling in Oost-Europese landen. De conferentie is van 12-13... Lees meer

30 oktober 2017

Bij wijze van aftrap van de Actie Winterhulp, zal er op (D.V.) maandagavond 30 oktober 2017 een diner in Oost-Europese stijl plaatshebben in samenwerking... Lees meer

09 november 2017

‘Diaconaal betrokken samen met christelijke gemeenten in Oost-Europa’ Op donderdag 9 november 2017 beleggen de Gereformeerde Bond en stichting Hulp Oost-Europa DV een studiebijeenkomst... Lees meer