Voorjaarsmarkt Ermelo

Jongeren uit Ermelo gaan deze zomer naar Slowakije om te helpen aan het opknappen van een jongerencentrum in Borda. Dit jongerencentrum wordt bezocht door kansloze en arme Slowaakse jongeren die meedoen aan een evangelisatieweek. Aanstaande zaterdag (25 maart) is de vrolijke voorjaarsmarkt. De opbrengst van de markt komt ten goede aan dit project. Om dit te kunnen doen is een flink geld bedrag nodig.

U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom in het Kerkelijk Centrum waar u diverse kramen zult vinden met o.a. boeken, voorjaarsbloeiers, snoepkraam, heerlijke loempia’s, hamburgers, koffie en thee. Ook is er een springkussen voor de kinderen, schminken en het rad van avontuur. Wilt u deze zaterdag lunchen buiten de deur komt u dan gezellig naar de voorjaarsmarkt. Neem gerust uw kinderen en/of uw kleinkinderen mee want zij zullen zich ook zeker weten vermaken. Kinderen kunnen zelfs met een kleedje hun eigen producten verkopen. Wij vragen alleen om een deel van de opbrengst aan het goede doel te schenken.

Tot 15.00 uur kunt u ook oud & ijzer en kleding bij ons inleveren.

De voorjaarsmarkt zal worden afgesloten met de dienstenveiling. Vele gemeenteleden maar ook winkels en bedrijven hebben diensten en producten aangeboden. Van 15.00 – 17.00 komen deze onder de hamer. Altijd al eens tussen 100 dames van een uitgebreid ontbijt willen genieten? Dit is u kans want één van de veilingitems is ontbijten in een stal tussen de koeien. Nieuwsgierig geworden wat de andere veilingitems zullen zijn? Kom naar de dienstenveiling want u zult verrast worden en u wilt deze unieke kans niet missen. Wij hopen u aanstaande zaterdag tussen 10.00 – 17.00 uur in het KC te begroeten.

[ssba]
Datum: 25-03-2017
Locatie: Jeugdkant 14, 3851 LE Ermelo
Aanvang: 11:30

Overige agendapunten