Zangavond met de Verenigde Veluwse Koren

De Verenigde Veluwse Koren organiseren samen met stichting HOE (Hulp Oost-Europa) Barneveld op zaterdag 29 september 2018 een zangavond in de Fonteinkerk, Ds. Kuypersstraat 2, Nijkerk. Het koor bestaat dankzij de samenwerking van vier koren uit Putten, Ermelo, Hierden en Nunspeet. De samenwerking van de Verenigde Veluwse Koren startte in 1965. Het treedt op in de Veluwse klederdracht en is het enige koor op de Veluwe die zo gekleed gaan. Het is een lust voor het oog hen zo te zien optreden.

Tijdens deze avond wordt er gecollecteerd voor de campagne ‘Geef ons heden ons dagelijks brood’. Deze campagne staat in het teken van hulpverlening aan arme mensen in Oost-Europa die tijdens de wintermaanden extra ondersteuning krijgen. Ze ontvangen een voedselpakket of brandhout. Stichting HOE werkt daarbij samen met contactpersonen in de plaatselijke situatie goed kennen en weten waar de nood het hoogst is.

Dirigent is Leander van der Steen. Het orgel en de piano wordt bespeeld door Bert Elbertsen. Het concert begint om 19.30 uur.

[ssba]
Datum: 29-09-2018
Locatie: Fonteinkerk
Aanvang: 19:30

Overige agendapunten