Broodnodig: doe je mee?

14 oktober 2020 - Thema: , | Neelke de Fijter

Begin oktober is de nieuwe winterhulpcampagne Geef ons heden dagelijks brood weer begonnen. Hulp is ook deze winter weer broodnodig.

We vragen niet alleen aandacht voor diaconaat ver weg, maar ook dichtbij. Houd je van bakken? Bak dan eens een brood of iets anders lekkers en geef het aan iemand die het goed kan gebruiken of die je een hart onder de riem wilt steken.

Hier vind je een recept voor een Hongaarse broodvlecht. Wil je er een kaartje bij doen en heb je die niet via de post ontvangen? Download hem dan hier alsnog.

Iets avontuurlijkers? Ga dan voor een traditioneel Servisch brood! Hier vind je een -snelle- video-instructie (een langzamere versie staat ook op ons YouTube-kanaal).

Heb je iets gebakken (of gekocht), maak dan een foto van het resultaat met het kaartje erbij en deel het via social media met #broodnodig en tag ons @stichtinghoe!

DIY brood bakken

 


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

19 oktober 2020
Thema: ,

Hierbij een korte video-impressie van een van de kampen die deze zomer in Roemenië is gehouden. Fijn dat het toch heeft plaatsgehad! HOE heeft een bijdrage gedaan om dit kamp mede mogelijk te maken. Lees meer