Grote dank en gebedsverzoek

9 oktober 2019 - Thema: , , , | Neelke de Fijter

Geliefden in Jezus,

Na lange tijd is hier weer wat nieuws.
We hebben een heel mooie zomer gehad, met allerlei (diaconale) jongerengroepen. Deze groepen hebben ontzettend veel werk gedaan en hebben laten zien wat het betekent om de liefde van Jezus handen en voeten te geven. Voor ons was het ook een zegen en bemoediging om de groepen te ontvangen.
De jeugdgroepen hebben veel liefde (uit-)gedeeld en dat hebben we allemaal gevoeld, in het bijzonder de kinderen.

Ik wil graag iets over mijn gezondheid delen, zodat jullie daarvoor kunnen bidden.
Ik begon echt problemen met mijn lichaam te krijgen door psoriasis. Ik moest methotrexaat gaan gebruiken, maar dat medicijn gaf me grote hartproblemen. Twee keer kreeg ik bijna een hartaanval en moest ik naar een hartkliniek.
Ik heb een ‘biologische behandeling’ die €10.000 kost. Ik heb een aanvraag voor een gratis behandeling gedaan en uiterlijk 15 oktober krijg ik antwoord daarop. Bid alsjeblieft voor mij. Op dit moment voel ik me goed. Er worden nog onderzoeken gedaan, maar ik heb ook medicijnen die me helpen.

In de afgelopen periode hebben we een seminar gedaan over jongeren en verleidingen en over de vraag hoe ze om kunnen gaan met issues in het dagelijks leven.
Mirko en oom (Dragan) waren bij een seminar over het voorbereiden van Bijbelse preken.
We hadden ook een seminar over het verbond met Jezus. Daarbij hadden we gasten uit Korea.

I wil graag zeggen dat God mijn helpers echt gebruikt: Danijela uit Kulpin organiseert gebed met haar groep en ze groeien echt in geloof. In Tovarisevo zijn ze heel actief met het kinderwerk. Zaterdag gaan we hen helpen, doen we kinderevangelisatie en geven we ongeveer 150 kinderen in verschillende dorpen te eten.
Ik ben blij dat jongeren met me meegaan om te helpen.

Ik wil jullie graag bemoedigen dat als jullie ons kunnen helpen met de schoenendozen dat dat heel mooi zou zijn. We hebben er veel nodig, dus hulp is erg welkom.

Binnenkort volgen nieuwe verhalen.

Zegen van ons.
Dank voor al jullie gebeden en steun.
Alex en het team.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

5 juni 2020

Het Christelijk Noodhulpcluster roept kerken op om zondag 28 juni extra tijd te nemen voor gebed voor de wereld. Stichting HOE ondersteunt, samen met andere christelijke organisaties, deze oproep van harte. Psalm 67 Psalm 67 is een gezamenlijk gebed... Lees meer

3 juni 2020
Thema: , , , ,

In de Gereformeerde Christelijke Kerken in Farná en Velké Ludince (Slowakije) steunen we 45 oude mensen, omdat de jonge familieleden geen steun kunnen geven of op bezoek kunnen in verband met de quarantainetijd. Deze mensen zijn al acht weken... Lees meer