Fonds Harderwijk-Hierden helpt Servië

In de noordelijke provincie Vojvodina in Servié heeft Stichting Hulp Oost-Europa contact met verschillende kerken die de arme mensen en kinderen helpen.

De Roma (zigeuners) leven onder zeer moeilijke omstandigheden. Ze worden met de rug aangekeken. De overheid kijkt nauwelijks naar ze om. De Roma zijn afhankelijk van anderen. Uiteraard helpen onze contacten iedereen zonder onderscheid.

Stichting Hulp Oost-Europa steunt projecten om de omstandigheden van de mensen en kinderen te verbeteren. De werkgroep Harderwijk-Hierden draagt haar steentje daaraan bij door het inzamelen van kleding, linnengoed & speelgoed. Ook wordt er een schoenendoosactie gehouden.

Helpt u ook mee?

Inzamelen van kleding, linnengoed en speelgoed

Heeft u goede dames, heren, kinder of baby kleding en wilt u die graag schenken aan deze arme mensen en kinderen in Oost-Europa? Kijken uw kinderen niet meer om naar hun oude speelgoed of hebben ze nog een grote schoolrugzak over?

U kunt deze goederen inleveren in ons depot in Harderwijk.

• Iedere eerste zaterdag van de maand tussen 8:30 – 10 uur kunt u deze brengen bij onze loods: Overveld 9 (Karssen opslag) in Harderwijk

Ook is het mogelijk om het in te leveren op één van de volgende adressen:

  • Thorbeckelaan 27
  • Krommekamp 185 & 278
  • Lageweg 52 (Hierden)

Voor meer informatie like onze facebookpagina HOE Harderwijk Hierden ook kunt u een mailtje sturen naar: hoeharderwijkhierden@gmail.com