Hartelijk dank uit Bosnië!

8 februari 2021 - Thema: , , , , | Neelke de Fijter

“Genade zij u en vrede van God, onze Vader, en van de Heere Jezus Christus.
Ik dank mijn God, telkens wanneer ik aan u denk in elk gebed van mij voor u allen bid ik altijd met blijdschap – vanwege uw gemeenschap aan het Evangelie, van de eerste dag af tot nu toe.”
(Fil. 1:2-5)

Vanuit Bosnië ontvingen we bovenstaande groet en bede en hartelijke dank voor de ontvangen winterhulp.

Ook Bosnië is hard geraakt door het coronavirus: veel mensen zijn ziek geworden en velen zijn overleden. Ook raakten velen hun baan kwijt. De economie van het land was al slecht en is dankzij de pandemie alleen maar slechter geworden.

Stichting HOE heeft bijgedragen aan winterhulp en daarvan werden voedsel, medicijnen en brandhout (voor verwarming) gekocht. Veel mensen hebben om hulp gevraagd. Tien families (dertig mensen) hebben hulp ontvangen.

Helaas moest de hulp – vanwege de pandemie – aan de deur worden afgeleverd. Toch is er ook gebed aangeboden aan hen die hulp ontvingen. Onze contactpersonen proberen het contact te onderhouden.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

23 september 2021
Thema:

21 september 2021

Stichting HOE maakt het mogelijke om bijbelboekjes in het Roemeens uit te geven. De afbeeldingen zijn van de bekende Nederlandse kunstenaar Kees de Kort (kijkbijbel). Inmiddels zijn 20 van de 28 titels uitgegeven. Zeer waarschijnlijk wordt in 2022 de... Lees meer

17 september 2021

Vrijwilliger Gerrit van Dijk was begin september in Roemenië. Daar kreeg hij een exemplaar van de 398 pagina’s tellende “Ifjúsági Énekeskönyv” (Jeugd Liederenboek) aangeboden. De liederen in deze bundel worden gezongen tijdens de zomerkampen van de CE. De populairste... Lees meer