HOE gelooft in opbouw – geloven én delen

11 maart 2020 - Thema: , , , | Neelke de Fijter

Geloofsopbouw binnen en buiten de kerkelijke gemeente: verspreiding van het evangelie onder kinderen, jongeren en volwassenen en opbouw van het geloof staan centraal.

In 2020 focust stichting HOE zich op toerusting en training van voorgangers, kerkenraden, gemeenteleden en jongeren in Oost-Europa. We merken op, dat in ons werkgebied de vraag naar vorming en toerusting toeneemt.

Om aan deze vraag gehoor te geven is de campagne ‘Gedeeld Geloof’ gestart die loopt tot eind mei. Er is veel geld nodig om de gemeenten in Oost-Europa te ondersteunen. We zijn heel blij met financiële ondersteuning en vragen ook om gebed dat geloven én delen door mag gaan.

In dit magazine delen we verhalen over projecten waarin onze kernwaarden tot uiting komen. Verhalen die ons motiveren om te blijven geloven in delen en oproepen om te delen in geloof.

Geloof én deel mee; download het magazine hier of schrijf je in om voortaan onze magazines per post te ontvangen!


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

Vrijwilliger in de spotlight – Menno Zetzema Ongeveer tien jaar ben ik inmiddels betrokken bij het werk van stichting HOE, als regiocoördinator en sinds dit jaar ook als bestuurslid. Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in het middelste gebied van Roemenië,... Lees meer