HOE: Geloof(t) in opbouw

17 januari 2018 - Thema: , , , , | Neelke de Fijter

Voor 2018 hebben we bovenstaande titel als jaarthema gekozen. Hier nog eens uitgelegd wat we daarmee proberen te communiceren, dit thema heeft namelijk drie aspecten:

Geestelijk – Geloof in opbouw: ons werk is erop gericht om geloofsopbouw in Oost-Europa te ondersteunen en uit te breiden. Geloofsopbouw doen we niet alleen. Daar hebben we de hulp van God bij nodig. Hij vraagt van ons dat we ons inzetten in Zijn Koninkrijk. Daar hebben we ook elkaar bij nodig. Want met elkaar, christenen in Nederland en Oost-Europa groeien we in geloof en bouwen we aan het Koninkrijk. Dat doen wij in afhankelijkheid van God.

Praktisch – HOE gelooft in opbouw: Ons werk is erop gericht om samen met de mensen in Oost-Europa diaconaal betrokken te zijn en ondersteuning te geven waar het nodig is. We doen dat samen met christelijke gemeenten in Oost-Europa. De opbouw gebeurt op het gebied van diaconaat, gemeenteopbouw en onderwijs.

Appellerend – ‘Geloof in opbouw!’ als oproep. Deze oproep mogen we uitdragen in onze contacten in Nederland, want we geloven dat onze manier van werken in Oost-Europa verschil maakt in levens van mensen.

Bij dit alles hebben we uw/jouw steun nodig: in gebed en als het mogelijk is ook financieel.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne