HOE vooruit?!

22 december 2020 - Thema: , , | Neelke de Fijter

HOE vooruit!
Dat is de titel van ons nieuwe impactmagazine (download hem hier). En dat is ook onze droom en wens. Als stichting willen we vooruit!

Zo aan het eind van het jaar kijken we terug op een veelbewogen en vreemd jaar. Een jaar dat heel anders verliep dan we ooit gedacht of gehoopt hadden. Maar dat geldt voor de hele wereld. We kijken tegelijkertijd ook vooruit, naar 2021. Wat zal dat jaar ons brengen? Alleen God weet dat.

Ondanks de grote onzekerheid hebben we toch plannen gemaakt. Want ook in 2021 willen we door met onze missie, namelijk christelijke gemeenten in Centraal en Oost-Europa helpen de opdracht van Jezus Christus om om te zien naar de naasten in diaconaat, gemeenteopbouw en christelijk onderwijs inhoud te geven. We hebben jaarplannen gemaakt, ambities uitgesproken en vastgelegd en voorbereidingen getroffen om een en ander vorm en inhoud te geven.

We geloven namelijk dat ons werk, onze missie, ertoe doet: HOE gelooft in opbouw. En als u dit magazine openslaat, dan leest u de verhalen daarover. Verhalen met daarin een glimp van de impact die het werk van stichting HOE heeft, de hoop die we kunnen brengen. We hebben in 2020 verschil gemaakt in Oost-Europa en dat willen we – met Gods zegen – ook blijven doen in 2021 en daarna.

Tibor (Hongarije): “We zijn heel blij met de hulp van stichting HOE. Door Gods genade
konden we vele Romafamilies helpen die wegens de moeilijke omstandigheden tijdens
corona nauwelijks inkomen hadden.”

HOE vooruit?
We willen dus graag vooruit, we willen door, we willen verschil maken; we hebben een visie en missie die we vorm willen geven. Kortom: we geloven in ons werk!

We willen ook graag meer mensen bij ons werk betrekken en hen vertellen over onze missie, in de hoop dat ze mee willen doen, betrokken willen zijn. Wij werken hier zelf bijvoorbeeld aan via social media, maar het zou ook mooi zijn als u in uw omgeving mensen warm wilt maken voor het werk van stichting HOE. Wellicht in uw kerkelijke gemeente, via de school van de (klein)kinderen of binnen uw familie. Kijk voor inspiratie eens op www.stichtinghoe.nl/help-mee.

En misschien heeft u wel een ander goed idee of punt van feedback voor ons: laat het ons weten! Bel naar 0342-420554 of stuur een mailtje naar info@stichtinghoe.nl

Boven deze alinea staat HOE vooruit met een vraagteken. Om vooruit te kunnen, hebben we u namelijk hard nodig. Zowel voor uw gebed voor ons werk, als ook voor uw ideeën/feedback, het erover praten in uw omgeving en uw financiële steun. Gelooft u in ons werk? Wilt u ons helpen om vooruit te gaan, de toekomst in?
HOE vooruit, met elkaar!

 

Download het magazine hier of schrijf je in om voortaan onze magazines per post te ontvangen!


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

De laatste jaren ben ik iemand geweest die echt probeert te vermijden om over discriminatie op basis van nationaliteit en religie te spreken. De reden is dat ik me heb gerealiseerd dat we als Roma en evangelische christenen in... Lees meer