De HOEd en de rand – wedstrijd

22 juni 2017 - 

Wedstrijd
Maak naar aanleiding van/tijdens je reis een creatieve presentatie van (het werk van) HOE, het project dat je bezocht hebt of HOEliday. Hoe zou jij anderen interesseren voor HOE(liday)?

Doel
Creatief bezig zijn en nieuwe vormen vinden om ons werk te presenteren.

Vorm*
Thema: ‘Samen leren’.

– Filmpje (bv. een vlog) van maximaal 5 minuten (komt mogelijk op YouTube van St.HOE)
– Een fotoreportage van 5-10 foto’s. We letten hierbij op de punten die in de deelnemersmail hebben gestaan. (Voor Engelse instructies: https://ilovefunnythings.wordpress.com/2017/01/02/nine-rules-for-taking-the-perfect-photograph/ ).
Let op: respecteer de grenzen van mensen. Vraag in principe altijd of je een foto mag maken. Emotie is belangrijk, maar probeer het ‘positieve/hoopvolle’ emotie te laten zijn.
– Schrijf een column van 1 tot 3 delen, elk maximaal 350 woorden. (Komt mogelijk op social media of website)
– Schrijf een sfeerverhaal van maximaal 500 woorden. (Komt mogelijk in H-magazine)
– Een andere creatieve vorm die ingezet kan worden om HOE te presenteren.

* Door mee te doen, stem je ermee in dat jouw creatie/foto’s gebruikt kan/kunnen worden door Stichting HOE t.b.v. communicatie/fondsenwerving.

Prijs

1. Win €100,-! (Als je het met een groepje hebt gemaakt, krijgt de groep €100,-)

2. Diner voor 2, maandagavond 30 oktober in Barneveld

3. Goodie bag HOE.

Jury
De jongerencommissie van HOE zal de jury vormen en de creatieve uitspattingen beoordelen op originaliteit, bruikbaarheid voor de stichting (vorm en inhoud) en kwaliteit van de prestatie (bv. bij de foto’s gebaseerd op genoemde criteria). En uiteraard wordt gelet op de invulling van het thema ‘Samen leren’.

Winnaar
Op de avond van De HOEd en de rand zal alles gepresenteerd worden en wordt een winnaar gekozen. Tegelijkertijd hebben we dan hopelijk allemaal een impressie van het werk van HOE. Zonodig kort aanvullen/samenvatten wat we doen, zodat het helder is.

Stuur alles wel van tevoren digitaal al op (evt een foto van het kunstwerk), zodat het al bekeken kan worden. Het eigenlijke werk neem je zelf mee op de 29e september.

 

Aanmelden voor dit evenement? Klik hier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29 juni 2017
Thema:

Het is meer dan twee jaar geleden dat wij Luigi Rosca bezocht hebben. Hij woont in Bacau, dat is meer dan vier uur rijden vanaf Boekarest. Onderweg, al was het reeds april, kregen we een flink pak sneeuw, wat... Lees meer

29 juni 2017
Thema:

Hij komt in twaalf gevangenissen in het oosten van Roemenië om daar het evangelie bekend te maken aan gevangenen. Met name tijdens de christelijke feestdagen vertelt Traian Coteanu over bevrijding van zonden door Jezus Christus. “Komt herwaarts tot Mij,... Lees meer

Dit was onze gedachte, nadat we bij een zondagsschoolles aanwezig geweest waren in Band, een afgelegen dorpje, 30 minuten rijden vanaf de stad Tirgu Mures. Dominee Szekely Jozsef, 83 jaar, geeft hier al 8 jaar lang met veel passie... Lees meer