In actie voor HOE

25 juni 2020 - Thema: | Neelke de Fijter

We willen graag met elkaar (medewerkers en vrijwilligers) het nuttige met het aangename verenigen en daarom hebben we wat leuks bedacht. Een aantal commissies is al op de hoogte en ook het bestuur is enthousiast: met elkaar in actie voor stichting Present Barneveld. Meer info: https://stichtingpresent.nl/barneveld/

Stichting Present Barneveld | LinkedIn

Doel is om elkaar te ontmoeten, ons nuttig te maken voor anderen én geld in te zamelen voor Oost-Europa!

Hoe dan?
Datum wordt DV 29 augustus of 5 september, afhankelijk van jullie beschikbaarheid. Vul dus uiterlijk volgende week vrijdag de datumprikker in die Herbert heeft gemaild. Laat het a.j.b. ook weten als je niet kunt/wilt komen.

Programma grofweg:
13.30u. inloop
14.00u. start klussen (voordien zal de mogelijkheid komen om je in te schrijven voor een project, zodat we in klein groepjes aan de slag kunnen)
17.00u. gezamenlijke maaltijd bij kantoor HOE (kleine bijdrage zal gevraagd worden)
19.00u. einde en tot ziens

“Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.”

Het idee is dat je sponsors zoekt die jou willen sponsoren voor het feit dat je aan de klus gaat. Zo slaan we niet twee, maar drie vliegen in één klap: we helpen mensen in Barneveld, we helpen mensen in Oost-Europa en we zien elkaar weer!

Het zou heel mooi zijn als je aanwezig bent voor deze actiedag!


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

Bijbehorende downloads