Meeleven

2 oktober 2017 -  | Nelleke Ten Kortenaar - Stam

Renita Kooijman is ondergedompeld in een grote hoeveelheid kuren en dat geeft vaak nogal wat (hefitge) bijwerkingen. Al met al voor Renita én voor Arie een moeilijke traject dat ze dapper gaan. De Heere belooft dat Hij krachten zal geven en Hij doet dat ook. Ook voor de toekomst kunnen ze op Hem aan, dat geeft rust in moeilijke omstandigheden. We wensen hen Zijn zegen en hopen en bidden met hen om beterschap. Hun adres: Boomkensdiep 18, 8032 XX ZWOLLE.

In het gezin van Wout en Teuni van de Water is opnieuw rouw gekomen, nu door het overlijden van de vader van Wout in de leeftijd van 86 jaar. Jl. maandag heeft de begrafenis plaatsgevonden in Gouda. We wensen Wout en Teuni Gods zegen toe in deze moeilijke dagen. Op de rouwkaart staat: God is voor ons een toevlucht (Psalm 62:9). Die toevlucht wensen we Wout en Teuni, samen met hun oude moeder en de (klein)kinderen toe. Bij de Heere is het goed toeven. Altijd, maar zeker ook in dagen van verdriet.

HOE is een grote ‘vrijwilligersfamilie’. In families wisselen de blijde en droevige, mooie en moeilijke dingen, hoogte- en dieptepunten zich vaak af. Dat geldt ook voor alle betrokkenen van HOE. We leven mee met hen die in deze weken juist blijde dagen mogen beleven en wensen hen die dieptepunten in de familie moeten verwerken vanaf deze plaats Gods troost en nabijheid toe.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

22 juni 2022
Thema:

De Baptisten Unie in Moldavië organiseerde van 30 mei tot 3 juni een zomerkamp voor vluchtelingenkinderen. Er kwamen zo’n 120 kinderen op af. Het thema was ‘Gezin, de hoeksteen van de samenleving’. Lees meer

21 juni 2022
Thema:

Ion Miron van de baptistenkerk in Moldavië stuurde een update van de werkzaamheden bij vijf nieuwe opvanglocaties voor kinderen en ouderen. De bouw van de opvanglocaties is financieel mogelijk gemaakt door een RD-actie die in 2019 werd gehouden: Stefan... Lees meer

16 juni 2022