Meer over Pentru Bunica?

30 augustus 2021 - Thema: , , , | Neelke de Fijter

Pentru Bunica, ‘voor oma’, ons sponsorprogramma voor ouderen in Roemenië. Via dit project krijgen zij zorg, aandacht en ondersteuning, zodat zij een iets hoopvollere oude dag kunnen beleven.

Bent u/ben jij al sponsor of overweeg je dat te worden? Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst op maandag 27 september van 19.30-20.30u. en hoor en zie meer over dit project en de mensen die betrokken zijn.

Er is gelegenheid tot kennismaking met Menno en Roeline, de projectleiders hier in Nederland. Zij zullen vervolgens iets meer over stichting HOE en het project Pentru Bunica vertellen en laten zien. Het belooft een interessant uur te worden, dus zorg dat je aanwezig bent!

Wees welkom en meld je aan via onderstaand formulier:

Opgave sponsoravond Pentru Bunica

  • Ik meld mij aan voor de online sponsoravond Pentru Bunica op maandag 27 september om 19:30 uur.
  • NB De link naar de online bijeenkomst ontvang je per e-mail, uiterlijk 24 uur voordat de bijeenkomst begint. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom.
.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

Gerelateerde projectinfo

Pentru Bunica [902401]

23 september 2021
Thema:

21 september 2021

Stichting HOE maakt het mogelijke om bijbelboekjes in het Roemeens uit te geven. De afbeeldingen zijn van de bekende Nederlandse kunstenaar Kees de Kort (kijkbijbel). Inmiddels zijn 20 van de 28 titels uitgegeven. Zeer waarschijnlijk wordt in 2022 de... Lees meer

17 september 2021

Vrijwilliger Gerrit van Dijk was begin september in Roemenië. Daar kreeg hij een exemplaar van de 398 pagina’s tellende “Ifjúsági Énekeskönyv” (Jeugd Liederenboek) aangeboden. De liederen in deze bundel worden gezongen tijdens de zomerkampen van de CE. De populairste... Lees meer