Notulist commissie fondsenwerving en publiciteit

29 juni 2022 - Thema: | Herbert van Daalen

Stichting HOE (Hulp Oost-Europa) is op zoek naar een notulist voor het verslaan van de vergaderingen van de commissie fondsenwerving en publiciteit. Wij bieden een mooie, inspirerende werkomgeving. Wij zoeken iemand die als christen actief betrokken is op mens en maatschappij en maandelijks een vergadering bijwoont en daarvan een verslag maakt. We zien je reactie graag tegemoet.
 
Interesse?
Neem dan contact op per mail met de bureaumanager Allard Selles (aselles@stichtinghoe.nl). Je kunt hem ook bellen: 06-19933740. Als u meer wil weten over ons werk, ga naar www.stichtinghoe.nl.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

5 augustus 2022
Thema:

Stichting Oltalom, een diaconale organisatie in Boedapest, ondersteunt vluchtelingen uit Oekraïne. Volgens de organisatie geeft de Hongaarse regering helaas geen financiële hulp. In het gebouw van Oltalom, in het centrum, worden op dit moment veertig mensen geholpen om een... Lees meer

2 augustus 2022

Mijn naam is Irina en ik ben 61 jaar oud. Ik kom uit Odessa, Oekraïne. Ik ben getrouwd en heb een zoon Max die getrouwd is met Liza. Samen hebben ze een klein meisje Pollina. Mijn leven en het... Lees meer

29 juli 2022
Thema:

Mijn naam is Ala en ik ben 37 jaar oud. Ik kom uit Odessa. Mijn leven in Odessa was mooi, want ik heb een liefhebbende moeder. Mijn moeder komt uit een gezin van acht kinderen. Zij was de jongste.... Lees meer