Pakjes bezorgd in Slowakije!

27 maart 2019 -  | Albert Heldoorn

Dag 2. Vanmorgen werden we wakker met lichte sneeuw. Jacob begon deze dag met rijden en na 5 km stopten we alweer. Eerst koffie! Na een lekker bakkie onze weg vervolgd richting Brno. Daar hadden we 10 minuutjes vertraging door een ongeluk, maar dat was ook het enige aan file wat we gehad hebben. Net na Brno gingen we de snelweg af en hadden we een prachtige tocht binnendoor richting de grens van Slowakije. Daar wachtte ons het volgende oponthoud. Er moest een kvk-nummer komen en anders kwamen we er niet in. Gelukkig was dit met een belletje naar onze sponsor St van den Brink geregeld en zo ging onze tocht verder. Via Trencin naar Zilina en daarvandaan richting Poprad en Presov. Daarvandaan naar beneden richting Kosice. Het was een prachtige rit met haarspeldbochten en besneeuwde bergtoppen. Vanaf Kosice nog een klein stukje richting Michalovce om daar vervolgens de bossen in te rijden. Via een smal weggetje kwamen we aan bij het jeugdcentrum.

De eigenaar hiervan had een hoop jongelui opgetrommeld en het lossen was dan ook zo gebeurd. We kregen van de dochter nog een heerlijk diner en we mochten ook slapen in de herberg. Morgen wacht ons een heerlijk ontbijt en dan hopen we te vertrekken richting Bratislava. Het was een mooie dag en we hebben wederom enorm genoten! De foto’s spreken voor zich hopen we.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

16 april 2019

Vereniging Prisma, de koepel van christelijke ontwikkelingsorganisaties, organiseert komende zomer van 10-13 juli een Summer School met als thema: ‘Christelijke Leiders in de Wereld van Morgen’. Deze zomerschool is bedoeld voor christelijke studenten en pas afgestudeerden van het HBO... Lees meer