Persbericht ivm vertrek bureaumanager Adré Lichtendonk

24 oktober 2018 -  | Gera Geluk - van de Werken

PERSBERICHT

Barneveld, 22 oktober 2018
Bureaumanager Adré Lichtendonk zendingswerker in Bosnië

Adré Lichtendonk, bureaumanager van Stichting HOE (Hulp Oost-Europa), stopt na bijna 20 jaar dienstverband. Per 1 januari 2019 zijn Adré en zijn vrouw Marja benoemd tot zendingswerkers bij de GZB. Zij worden uitgezonden naar Bosnië.

Adré is vanuit zijn werk al jarenlang betrokken bij het werk van HOE in Bosnië. De stichting ondersteunt diaconale projecten en helpt kleine christelijke gemeenten in Bosnië met vorming en toerusting. In de toekomst zullen de werkzaamheden van HOE en GZB in Bosnië worden afgestemd.

Het bestuur is dankbaar voor het werk dat Adré heeft mogen verrichten voor HOE in het algemeen en Bosnië in het bijzonder. Voorzitter Gerrit Jan van Norel: “We zijn blij dat Adré zich nu helemaal kan gaan richten op vorming, toerusting en gemeenteopbouw in een land dat door de recente oorlog verscheurd is en waar de christelijke gemeenten een minderheid zijn.”

Het bestuur van HOE stelt binnenkort de vacature voor een opvolger open.

————-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrit Jan van Norel, voorzitter van stichting HOE: 06-30415760


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

20 februari 2019
Thema:

EO-Metterdaad – Roma (zigeuners) in Oost-Europa zijn een doelgroep waar Stichting HOE zich op focust. Het geloof delen met hen is voor de ‘gewone’ bevolking vaak een uitdaging. Onze vrijwilligers proberen toch aandacht te vragen voor de situatie waarin... Lees meer