Child Future Fund

Thema: Diaconaat

Land:  Diverse landen

Er zijn in Oost-Europa ontzettend veel kinderen die onder moeilijke omstandigheden leven. We ondersteunen bijvoorbeeld kinderen in een kindertehuis in Oekraïne en kinderen in de naschoolse opvang in Moldavië. Veel van deze kinderen zijn verlaten door hun ouders, maar niet verlaten door hun Schepper in de hemel. Kinderen in Oost-Europa hebben uw hulp nodig.

Er zijn gelukkig veel positieve ontwikkelingen in Oost-Europa. Maar veel hulp die geboden wordt (aan gehandicapte kinderen, zigeunerkinderen, straatkinderen) komt ook nu nog voor rekening van buitenlandse hulporganisaties. Zorg voor kinderen (voeding, kleding, onderwijs) heeft een prijskaartje. Zorg vanuit een christelijke motivatie mag ook best wat kosten. De kinderen worden immers in aanraking gebracht met het Evangelie. Als christelijke hulporganisatie ervaart stichting HOE het als een opdracht deze kinderen te helpen. Dat kunnen we niet alleen.

We hebben jouw hulp absoluut nodig. Met uw bijdrage kunnen wij een steentje bijdragen aan het welzijn van kinderen in Oost-Europa. Ontstaat er voor hen weer wat zicht op een betere toekomst.

Financiering

(bijgewerkt tot en met 1 juni 2020)

€ 0,- € 100,-

Gerelateerde projecten

Thema: Diaconaat

De organisatie van de zomerkampen in Servië ligt in handen van Renátá Halas-Szolgár. Zij is werkzaam voor de Servische tak van de wereldwijde organisatie Child Evanglism Fellowship (CEF). “We... lees meer

Thema: Diaconaat

In de Oekraïense provincie Kárpátalja wonen ongeveer 75 meisjes in een christelijk kindertehuis. Dit huis is gebouwd door Stichting HOE in samenwerking met stichting ‘Hervormde Weeshuizen De Lindenhof’ uit... lees meer