Jeugdwerk Servië [124612]
Thema: Gemeenteopbouw

Land:  Servië

Stichting HOE ondersteunt het jeugdwerk van het echtpaar Samuël en Renate Halas en ds. Ersébet Csanyi. Het echtpaar Halas is betrokken bij de internationale organisatie Child Evangelism Fellowship (CEF). Het werk vindt plaats binnen de Hongaarse Hervormde Kerk in Servië.

De organisatie van de zomerkampen in Servië ligt ook in handen van Renátá Halas. “We hebben een correspondentiecursus met deze kinderen en een keer per jaar komen ze bij elkaar tijdens een vakantiebijbelweek. Het is heel speciaal om de kinderen dan in levenden lijve te zien. We zijn immers normaal alleen in contact via papier. Er komen ook kinderen uit kleine dorpjes waar geen kerk is. Maar door het geloof in Christus zijn we aan elkaar verbonden. We zien ook kinderen die in zo’n week groeien in geloof. Het zijn mooie dagen en we zien het werk van God en Zijn leiding elke dag.”

Financiering

(bijgewerkt tot en met 22 november 2021)

€ 0,- € 6660,-

Gerelateerde nieuws

8 juni 2016“Zomerkampen in Servië van groot belang”

Gerelateerde projecten

Thema: Gemeenteopbouw

Stichting HOE ondersteunt het jeugdwerk van het echtpaar Samuël en Renate Halas en ds. Ersébet Csanyi. Het echtpaar Halas is betrokken bij de internationale organisatie Child Evangelism Fellowship (CEF).... lees meer