Minibijbelboekjes [421413]
Thema: Gemeenteopbouw

Land:  Roemenië

In samenwerking met een uitgeverij in Roemenië geven we jaarlijks Roemeenstalige miniboekjes met tekeningen van Kees de Kort uit. Het Nederlands Bijbelgenootschap, die in het verleden in Nederland een serie boekjes uitgaf met de tekeningen van De Kort, zorgde ervoor dat de aansprekende afbeeldingen gebruikt mochten worden in de Hongaarse versie van deze boekjes. In de Hongaarstalige serie, met korte Bijbelverhalen voor de jeugd, zijn inmiddels alle boekjes samengesteld en gedrukt.

Het is de bedoeling dat dit jaar de laatste acht titels zullen verschijnen. Het betreft een oplage van 3.000 stuks per deeltje. Kerkelijke gemeenten in Oost-Europa kunnen op aanvraag deze boekjes gratis aanschaffen. Het drukken van een boekje kost ongeveer 60 cent. Hoeveel boekjes neemt u voor uw rekening?

Financiering

(bijgewerkt tot en met 25 mei 2023)

€ 0,- € 15800,-

Gerelateerde projecten

Thema: Gemeenteopbouw

Er zijn in Oost-Europa ontzettend veel kinderen die onder moeilijke omstandigheden leven. We ondersteunen kinderen in de naschoolse opvang in Moldavië. Veel van deze kinderen zijn verlaten door hun... lees meer