Succesvolle stollen(actie)

7 januari 2021 - Thema: , , | Neelke de Fijter

We hebben gesmuld. De kerststollen van bakker van Looijengoed waren heerlijk en iedereen die ze had besteld, heeft ervan gesmuld. Er zijn 1524 stollen verkocht, dus tel maar na hoeveel mensen daarvan hebben gegeten!

In meerdere plaatsen, verspreid over Nederland, kwamen mensen in de benen om de kerststollen aan de man te brengen. Tien contactpersonen coördineerden de verkoop in Middelharnis, Emmeloord, Nijkerk, Hoogblokland, Ede, Harderwijk, Ermelo, Barneveld, Strijen en Gortel.

Dit heeft niet alleen aandacht voor de bakker opgeleverd, maar ook voor HOE: elke stol werd geleverd met een flyer met informatie over onze missie en ons werk. En dan heeft het óók nog geld opgeleverd voor diverse projecten: de nettowinst van de actie bedraagt €6441,54! Prachtig, wat een bedrag.

Iedereen die hieraan bijgedragen heeft (verkopen, bezorgen, smullen van de stol, etc.) willen we hartelijk bedanken!

Hiernaast nog wat foto’s van de distributie van de stollen.

 


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

De laatste jaren ben ik iemand geweest die echt probeert te vermijden om over discriminatie op basis van nationaliteit en religie te spreken. De reden is dat ik me heb gerealiseerd dat we als Roma en evangelische christenen in... Lees meer