Vacature vrijwilliger marketing en social media

12 april 2021 - Thema: | Herbert van Daalen

Stichting HOE (Hulp Oost-Europa), een diaconale organisatie, is op zoek naar mensen die een warm hart hebben voor Oost-Europa en zich in willen zetten als vrijwilliger Fondsenwerving en Publiciteit.

Wij zoeken iemand met ervaring en affiniteit met marketing en social media voor onze commissie Fondsenwerving en Publiciteit:

Wij bieden

  • een mooie, inspirerende werkomgeving
  • mogelijkheden om christenen in Oost-Europa te ontmoeten en samen te groeien in geloof en de maatschappelijke en culturele verschillen te ervaren
  • een professionele vrijwilligersorganisatie met jarenlange internationale ervaring

 Wij zoeken iemand die

  • als christen actief betrokken is bij de eigen kerkelijke gemeente
  • gedreven is vanuit een persoonlijke betrokkenheid op dit werk
  • tijd en energie belangeloos ter beschikking stelt

Uitgangspunt voor een vrijwilligersfunctie bij HOE is een evenwichtige afstemming van beschikbare tijd, opgedane kennis en ervaring en praktische mogelijkheden.

Stichting HOE

We willen ons vanuit Gods liefde en betrokkenheid op de naaste inzetten voor mensen in Oost-Europa. Dat doen we door gemeenten en christelijke organisaties in Oost-Europa te ondersteunen in diaconaat, geloofsopbouw en christelijk onderwijs.

Interesse?

Neem dan contact op per mail met de bureaumanager Allard Selles (aselles@stichtinghoe.nl). U kunt hem ook bellen: 06-19933740. Als u meer wil weten over ons werk, ga naar www.stichtinghoe.nl.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

11 januari 2022
Thema:

5 januari 2022

Eszter Albók, een leerling van de  Romakleuterschool in Szernye, zit in de oudste kleutergroep. Zij werd op 3 oktober 2016 geboren in een gezin met acht kinderen in zeer armoedige omstandigheden. Het huis van Esther is een afbrokkelend huis... Lees meer

5 januari 2022

De eerste Romaschool/-kleuterschool opende zijn deuren in 2000 in Szernye (Oekraïne) op initiatief van ds. László Horkay, de erebisschop van de Hongaarse Hervormde Kerk in Oekraïne. Later werden soortgelijke instellingen opgericht in Kisdobrony, Nagydobrony, Tiszaágtelek en verschillende andere dorpen.... Lees meer