Vacature vrijwilliger marketing en social media

12 april 2021 - Thema: | Herbert van Daalen

Stichting HOE (Hulp Oost-Europa), een diaconale organisatie, is op zoek naar mensen die een warm hart hebben voor Oost-Europa en zich in willen zetten als vrijwilliger Fondsenwerving en Publiciteit.

Wij zoeken iemand met ervaring en affiniteit met marketing en social media voor onze commissie Fondenwerving en Publiciteit:

Wij bieden

  • een mooie, inspirerende werkomgeving
  • mogelijkheden om christenen in Oost-Europa te ontmoeten en samen te groeien in geloof en de maatschappelijke en culturele verschillen te ervaren
  • een professionele vrijwilligersorganisatie met jarenlange internationale ervaring

 Wij zoeken iemand die

  • als christen actief betrokken is bij de eigen kerkelijke gemeente
  • gedreven is vanuit een persoonlijke betrokkenheid op dit werk
  • tijd en energie belangeloos ter beschikking stelt

Uitgangspunt voor een vrijwilligersfunctie bij HOE is een evenwichtige afstemming van beschikbare tijd, opgedane kennis en ervaring en praktische mogelijkheden.

Stichting HOE

We willen ons vanuit Gods liefde en betrokkenheid op de naaste inzetten voor mensen in Oost-Europa. Dat doen we door gemeenten en christelijke organisaties in Oost-Europa te ondersteunen in diaconaat, geloofsopbouw en christelijk onderwijs.

Interesse?

Neem dan contact op per mail met de bureaumanager Allard Selles (aselles@stichtinghoe.nl). U kunt hem ook bellen: 06-19933740. Als u meer wil weten over ons werk, ga naar www.stichtinghoe.nl.


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

De laatste jaren ben ik iemand geweest die echt probeert te vermijden om over discriminatie op basis van nationaliteit en religie te spreken. De reden is dat ik me heb gerealiseerd dat we als Roma en evangelische christenen in... Lees meer