We moeten het laten bezinken…

5 april 2018 -  | Albert Heldoorn

Simone en Dennis wonnen als prijs een uitstapje naar Oost Europa. Ze gingen vandaag vanuit Slowakije terug naar Nederland. Hier het verslag van donderdag 5 april:

Laatste dag (helaas).
Ontbijt bij de gehandicaptenopvang in Ton met zure melk haaaha; we moesten er wel om lachen. We hebben met bewondering gekeken naar de handarbeid die hier wordt vervaardigd: prachtig vlechtwerk van stengels, die van papier worden gerold.
We vertrokken rond 8:00 uur richting Budapest. Daar aangekomen zijn we naar het hoogste punt gereden, de Citadella. Daar uitgestapt en genoten van het prachtige uitzicht over de Donau met de vele bruggen, het parlementsgebouw etc. Op het hoogste punt waren nog drie beelden te zien en wat toeristenkioskjes waar we een souvenier gekocht hebben.
Daarna zijn we parallel aan de Donau gaan rijden en hebben we de mooie gebouwen en bruggen van dichtbij kunnen bekijken. We hadden een beetje het gevoel alsof we over de Maasboulevard in Rotterdam reden. We zijn voordat we terugreden naar zuster Klara nog eerst de auto gaan wassen (altijd leuk) en naar de McDonald geweest (altijd lekker)…Bij zuster Klara aangekomen kwam de taxi vrijwel gelijk dus vertrokken we weer naar het vliegveld. We waren ruim op tijd dus konden we rustig aan doen.
Hebben nog een bakkie gedaan en Albert vertelde nog wat mooie en leuke verhalen van vroeger en zijn daarna op het vliegtuig gestapt. We gaan alles laten bezinken en zullen binnenkort nog een brief toesturen.
We hebben hele mooie dagen gehad maar woorden schieten (voor nu ) echt te kort en vooral ook als dank naar Albert schieten de woorden te kort.
Het was heel bijzonder, en vooral ook hoe de Heer dit allemaal geregiseerd heeft….. Prijs de Heer….

Mvg,
Simone Pengel en evangelist Dennis van Asperen…

Gods zegen..
Aldás békesség!

 

Meer lezen:

4 april 2018

Dennis en Simone hadden vandaag hun laatste actieve dag met bezoeken in Slowakije. Simone gaf ook getuigenis van een zware tijd waarin zij zonder inkomen zat, maar waarin God juist haar zegende en blijk gaf van Zijn grote trouw.... Lees meer

3 april 2018

Dennis en Simone zijn voor de eerste keer op bezoek in Slowakije, samen met HOE-regiocoördinator Albert Heldoorn. De 36-jarige Dennis heeft een zeer bewogen leven achter de rug: kreeg leukemie op jeugdige leeftijd, was meer dan 20 jaar verslaafd... Lees meer

2 april 2018

Simone en Dennis hebben tijdens Opwekking vorig jaar in de HOE-stand een reis gewonnen naar Slowakije. Vanaf vandaag -2 april – zijn ze met hun gids Albert Heldoorn (regiocoördinator Slowakije) in het westen van Slowakije. Ze bezochten de gemeenten... Lees meer