We hebben je (zoon/dochter) nodig!

13 februari 2018 -  | Neelke de Fijter

Ondertussen is de werkgroep Opwekking gevormd, fijn!

Maar dan zijn we er nog niet: we hebben 20-30 mensen nodig die de stand willen bemensen tijdens de conferentie. We hebben er nu 6.

Het gaat om een shift van 3 uur, dus dat is echt te overzien. We hebben u/jou nodig! Of misschien ken je iemand die het leuk vindt om een paar uurtjes te helpen?

Als we 1 maart niet genoeg vrijwilligers hebben, kunnen we helaas niet naar Opwekking. En dat willen we natuurlijk juist wel, dus kom ook!

We hebben mensen nodig die met bezoekers willen spreken, maar ook mensen die het spel/de activiteit willen begeleiden en mensen die voor wat meer praktische ondersteuning willen zorgen of die juist willen helpen bij opbouwen/afbreken. Voor ieder wat wils dus.

Tijdens Opwekking loopt de campagne voor Onderwijs in Oost-Europa en daar zal het geld dan ook voor bestemd zijn, dus zeker als je daar iets mee te maken hebt of dat een warm hart toedraagt, dan mag je dit niet missen.

Voor vragen en aanmelding: neelke@stichtinghoe.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

15 maart 2018

Stichting Hulp Oost Europa (HOE) is een vrijwilligersorganisatie die zich al meer dan 40 jaar richt op de naaste in Oost Europa. Hun missie is het ondersteunen van christelijke gemeenten en organisaties in Oost-Europa bij het vervullen van hun Bijbelse... Lees meer

12 maart 2018
Thema: ,

Onlangs belde ze naar ons kantoor. Ze wilde graag een bijdrage leveren aan de winterhulpactie, maar dan in goederen. In overleg met de vrijwilligers die betrokken zijn op de hulpverleningsactiviteiten in Servië werd er afgesproken om inkopen te doen... Lees meer

5 maart 2018
Thema: ,

Voor onze projecten in Oost-Europa ontvangen wij soms een (rest)partij van zeer gewenste artikelen, zoals voedsel in blik, incontinentiemateriaal of waspoeder. Vaak zit er een periode van enkele weken tot 2 maanden tussen de ontvangst van deze producten en het geplande transport naar... Lees meer