Week 1 – Samen

"Ik vind het leuk om te zingen"

Doe-opdracht

Geloven doe je samen. Je hebt elkaar nodig: maak samen met minstens één andere persoon een tableau vivant (uitbeelding) van een Bijbelverhaal en maak er een foto van. Stuur deze op naar info@stichtinghoe.nl en wij delen de foto via social media en onze site!

Hier zie je een voorbeeld van zo’n tableau vivant!

Welk bijbelverhaal wordt hier uitgebeeld?

Zomer- en evangelisatiekampen voor kinderen zoals Emanuel

zomerkamp oekraineEmanuel en zijn vrienden gaan graag naar de vakantiebijbelweek, die georganiseerd wordt door de plaatselijke kerk. Dergelijke vakantiebijbelweken worden in meerdere landen georganiseerd. Kinderen, maar ook volwassenen waarderen deze weken enorm, want ze ontmoeten er andere gelovigen en dat is bemoedigend. De weken brengen gelovigen samen. Ook zijn deze weken een plaats om samen op een ontspannen manier te groeien in geloof en even weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Klik hier voor meer projectinformatie.

Gedeeld geloof, want geloven doe je samen. We hebben elkaar nodig. Geloof delen is een belangrijk uitgangspunt in ons werk. God werkt in deze wereld door Zijn Geest. Zijn gemeente wordt daarbij ingeschakeld, zowel hier als in Oost-Europa. We mogen christelijke gemeenten in Oost-Europa helpen bij het opzetten van activiteiten en projecten en we hebben elkaar daarbij nodig! We hebben gebed nodig en mensen die over ons werk vertellen in hun omgeving en anderen enthousiast maken. En we hebben financiën nodig om ons werk te blijven doen. Doet u mee? Doe je mee?