Week 3

"Ik oefen de Bijbeltekst"

Doe-opdracht

Leer deze week eens een Bijbeltekst uit je hoofd; het is goed om het Woord van God te kennen! Voor extra uitdaging staan hier voorbeeldfilmpjes met Johannes 3:16 in een aantal Oost-Europese talen. Succes ermee!

Kinder- en jongerenwerk

Als stichting ondersteunen we graag projecten die zich richten op kinderen en jongeren. We vinden het belangrijk dat zij de mogelijkheid krijgen om in aanraking te komen met het evangelie. ‘Jong geleerd is oud gedaan.’ Bij dit kinder- en jongerenwerk is er tijd voor ontspanning, een maaltijd en het Woord van God. De kinderen leren de verhalen uit de Bijbel en groeien in geloof.

De leiders van het kinder- en jongerenwerk delen hun geloof. Ze willen graag bijdragen aan de geloofsopbouw van de kinderen. Ze leren hen over de Bijbel en het evangelie.

De kinderen en jongeren delen hun geloof ook onderling en leren van elkaar. Zo zijn we elkaar allemaal tot hand en voet en delen we op diverse manieren ons geloof.

Naschoolse opvang en club in Moldavië

Een kinderclub is een goede plek om op een ontspannen manier in aanraking te komen met het evangelie en te leren over de God van de Bijbel.

Dit leren gebeurt ook nog op andere manieren. Zo ondersteunen we de uitgave en verspreiding van een tijdschrift voor kinderen: ‘Örömhir’, wat ‘Blijde Boodschap’ betekent.

Daarnaast ondersteunen we de ontwikkeling van een nieuwe Hongaarstalige catechesemethode, in samenwerking met theologiestudenten in Roemenië, de GZB en de HGJB.

Klik hieronder om meer te ontdekken over deze projecten.