Week 5

"Het evangelie is ons lichtpunt"

Doe-opdracht

Geloof is om te delen en dat kan ook heel praktisch vorm krijgen: koop of maak iets lekkers en deel het met je buren. Deel Gods liefde voor jou met anderen om je heen.

Hier vast een idee voor eenvoudige ‘bliss balls’: lactosevrij en zonder toegevoegde suiker. Deze 2 soorten bliss balls moet je zeker eens gaan maken! Super lekker! (kuukskes.nl)

Evangelisatiewerk in Oost-Europa

In verschillende landen in Oost-Europa ondersteunen we evangelisten bij hun evangelisatie- en missiewerk. We geloven namelijk dat God ons in wil zetten om het Koninkrijk zichtbaar te maken. En dat we daarin elkaar nodig hebben: wij ondersteunen de evangelisten met financiën of toerusting, zodat zij hun werk kunnen doen en het Licht van het evangelie kunnen verspreiden.

We geloven dat het evangelie echt het verschil kan maken voor mensen: het biedt hoop en perspectief voor de toekomst.

Hieronder een aantal projecten die we steunen en waar missie/evangelisatie centraal staat.

Evangelisatiewerk krijgt op meerdere manieren vorm.

We ondersteunen projecten waarbij evangelisten op pad gaan en in de buitenlucht of in een gebouw mensen vertellen over de God van de Bijbel. Zij hebben uiteraard geld voor benzine nodig, maar ook voor materialen zoals studieboeken, Bijbels en toerustingscursussen.

We ondersteunen ook een project waar dit evangelisatiewerk via de radio gebeurt. Digitale media worden ingezet om mensen te bemoedigen en toe te rusten.

Gelooft u/geloof jij dat het evangelie hét verschil kan maken voor mensen? Steun ons werk!