Bedankt voor uw donatie

Samen zijn we er voor kwetsbare mensen

Hartelijk dank voor uw donatie aan Stichting HOE! Hiermee maakt u het mogelijk dat we de meest kwetsbare mensen in Oost-Europa kunnen helpen. Met uw gift kan HOE mensen helpen met eten, praktische hulp en geloofsopbouw.

Wij helpen kinderen zoals Valentina uit Oekraïne.  Toen Valentina (8 jaar) in het kindertehuis kwam, was ze helemaal vervuild en zat ze onder het ongedierte. Valentina was nog nooit naar school geweest en ze had ook nog nooit in een bed geslapen; de grond was haar bed, een paar oude lappen waren haar dekens….

Ze keek haar ogen uit toen ze in het kindertehuis kwam, omdat iedereen in een bed sliep; ze had nog nooit zoiets gezien. En bijvoorbeeld een tandenborstel kende Valentina ook niet…

Door de liefderijke opvang en verzorging knapte Valentina al heel gauw op en van haar gezicht straalt de dankbaarheid dat ze hier mag zijn.

Blijf op de hoogte van ons werk

Benieuwd wat er met uw gift gebeurt? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Elke 2 maanden sturen we een update rondom campagnes, projecten en het laatste nieuws uit Oost-Europa!