Winterhulp voor Marinela

23 januari 2024 -  | Maaike van der Graaf

Marinela en haar kinderen Claudia en Fabrizio wonen al 15 jaar in de Alexandru Macedonski-straat in Craiova, in een voormalig genationaliseerd huis, klein en oud. Het huis is niet hun eigendom, maar behoort toe aan het stadhuis.

Marinela is een 42-jarige vrouw en haar kinderen Fabrizio en Claudia zijn 14 en 8 jaar oud. Beide kinderen zitten op de “Petrache Triscu” school in Craiova.

Marinela’s man heeft haar acht jaar geleden verlaten en sindsdien voedt ze haar kinderen alleen op. Ze heeft geen vaste baan, maar werkt seizoensafhankelijk of als huishoudster voor sommige gezinnen.

Hoewel ze niet over voldoende materiële middelen beschikken, is iedereen in het gezin schoon en goed verzorgd. Marinela doet haar best om de kinderen niet te laten stoppen met school en sporten. Beide kinderen beoefenen prestatiejudo en hopen dat ze op een dag, met Gods hulp, van gebrek en armoede af zullen komen. Ook op school behalen kinderen goede resultaten. Het hele gezin staat ook open voor het evangelie.

We konden dit gezin helpen via de Winterhulp campagne. Ze ontvingen van ons voedselpakketten en brandhout.

Helpt u nog meer gezinnen als die van Marinela? Geef vandaag nog aan onze Winterhulp campagne ⤵️

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


--- Ontdek meer over onze huidige campagne ---

Meer informatie over onze huidige campagne

Gerelateerde projectinfo

Campagne Winterhulp

26 januari 2024
Thema:

Stichting HOE zoekt een kantoorvrijwilliger die administratieve werkzaamheden op kantoor of thuis uitvoert voor een halve dag of twee dagdelen in de week. Voor meer informatie over deze functie, neem contact op per mail met bureaumanager Allard Selles aselles@stichtinghoe.nl of telefonisch... Lees meer

11 januari 2024

  Wil jij je kennis en ervaring als fondsenwerver inzetten voor anderen? Heb jij hart voor Oost-Europa en lijkt het je een mooie uitdaging om als medewerker fondsenwerving en communicatie aan de slag gaan voor hulpverlening in Oost-Europa? Dan... Lees meer